Telegram BotViridis Bot

Киев
Все аптеки
Киев
Все аптеки
0
грн.
Зустрічай осінь із SOLGAR

Зустрічай осінь із SOLGAR

В аптеках мережі VIRIDIS з`явилася  лінійка вітамінів та біологічно активних добавок нового покоління від ТМ SOLGAR*.

Вже 71 років американська компанія SOLGAR випускає 100% натуральні біологічно активні добавки найвищої якості. На сьогоднішній день асортимент SOLGAR налічує понад 500 найменувань різних вітамінів, мінералів, лікарських рослин та комплексних продуктів. Компанія SOLGAR займає лідируюче місце в світі серед виробників біологічно активних добавок преміум-класу.

SOLGAR, вже протягом більш ніж 68 років виробляє якісні біологічно активні добавки з використанням сучасних технологій. Навіть у світлі постійних змін в навколишньому світі вони не втратили значення своєї місії: демонструвати споживачам продукцію найвищої якості і також інформацію, яка може бути корисною для підтримки оптимального здоров'я. Особлива увага приділяється кожній деталі від виробництва до реалізації, це забезпечує створення, підтримку та постійне вдосконалення золотого стандарту SOLGAR.

*Звертаэмо вашу увагу, що  продукція ТМ SOLGAR це біологічно активні добавки, які не є лікарськими засобами.
Перед вживанням препаратів обов`язково порадьтеся з лікарем. Адже самолікування може бути шкідливим для Вашого здоров`я.

Будьте здорові!
 

Новости

Все новости
logo
ГРАФИК РАБОТЫ АПТЕК В ПРАЗДНИЧНЫЕ ДНИ.Поздравляем Вас с наступающим Новым годом и Рождеством Христовым. Желаем мира, добра, здоровья и процветания. Пусть мечты исполняются, а в делах всегда сопутствует успех.
 
logo
ОТКРЫТИЕ НОВОЙ АПТЕКИ.Рады сообщить вам об открытии новой аптеки по адресу: г. Киев, ул. Драгоманова, 27.