Telegram BotViridis Bot

Київ
Всі аптеки
Київ
Всі аптеки
0
грн.
НОВИНКА ВІД ТМ FILORGA.

НОВИНКА ВІД ТМ FILORGA.

Друзі!

Поспішаємо повідомити Вам, що в мережі наших аптек розширений асортимент косметичної продукції ТМ FILORGA.


FILORGA – французька косметика, розроблена спеціалістами естетичної медицини. Завдяки сучасним технологіям, FILORGA об’єднує ефективність та простоту класичних косметичних засобів.

Нова лінійка засобів OXYGEN-GLOW від FILORGA – мрія про ідеальну шкіру стає вашою реальністю! Засоби супервдосконалюючого догляду за шкірою надають свіжого сяяння, розгладжують зморшки, вирівнюють тон шкіри обличчя. Завдяки особливим формулам засоби мають миттєвий та пролонгований ефекти.

Так, пролонгований ефект забезпечує комплекс Super-Skin Boosting Factor {Бустер Окисгенації + Гіалуронова кислота + L-ензим}.
Миттєвий ефект забезпечує технологія НD Photoperfector {оптичні світловідбиваючі частинки + перламутрові частинки}.

OXYGEN-GLOW - бездогана шкіра без хитрощів!

logo
ЄПІДТРИМКА.Згідно Постановою КМ № 29 від 19.01.2022, з 24 січня громадяни України, старші 60 років, зможуть витратити 1000 грн., отримані у межах програми «єПідтримка» за вакцинацію від COVID-19, на придбання ліків в аптеках.
 
logo
ГРАФІК РОБОТИ АПТЕК У СВЯТКОВІ ДНІ.Вітаємо Вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаємо миру, добра, здоров'я та процвітання. Нехай мрії здійснюються, а у справах завжди супроводжує успіх.
 
logo
ВІДКРИТТЯ НОВОЇ АПТЕКИ.З радістю повідомляємо вам про відкриття нової аптеки за адресою: м Київ, вул. Драгоманова, 27.