Telegram BotViridis Bot

Київ
Всі аптеки
Київ
Всі аптеки
0
грн.
Новинки в асортименті.

Новинки в асортименті.

Друзі!

Поспішаємо повідомити вам, що наш асортимент розширений! Тепер в мережі наших аптек ви можете придбати органічну натуральну продукцію наступних виробників:

1. Органічне дитяче харчування OVKO. Продукція виготовлена ​​без додавання, солі, цукру і консервантів. Не містить барвників і підсилювачів смаку.

2. Органічна продукція «McLLOYD`S»:

∙ Безглютенові снеки. Не містять консервантів, підсилювачів смаку, барвників.

∙ Картопляні чіпси, які виготовляються без смаження, а шляхом висушування пластин за спеціальною технологією не вбиваючи корисні речовини, містять овочеві волокна. За рахунок цієї технології вони містять на 60% менше жиру, ніж звичайні чіпси. Для підсилення смаку використовується морська сіль.

3. Іспанський органічний шоколад Sole.

4. Бавовняна продукціяCorman ORGANY - натуральні жіноча гігієнічна продукція з 100% органічної бавовни. Дана продукція не містить синтетичних, віскозних і целюлозних волокон, штучних ароматизаторів і барвників.

5. Органічні роликові дезодоранти французької лабораторії OSMA.
 

logo
ЄПІДТРИМКА.Згідно Постановою КМ № 29 від 19.01.2022, з 24 січня громадяни України, старші 60 років, зможуть витратити 1000 грн., отримані у межах програми «єПідтримка» за вакцинацію від COVID-19, на придбання ліків в аптеках.
 
logo
ГРАФІК РОБОТИ АПТЕК У СВЯТКОВІ ДНІ.Вітаємо Вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаємо миру, добра, здоров'я та процвітання. Нехай мрії здійснюються, а у справах завжди супроводжує успіх.
 
logo
ВІДКРИТТЯ НОВОЇ АПТЕКИ.З радістю повідомляємо вам про відкриття нової аптеки за адресою: м Київ, вул. Драгоманова, 27.