Telegram BotViridis Bot

Київ
Всі аптеки
Київ
Всі аптеки
0
грн.
ЄПІДТРИМКА.

ЄПІДТРИМКА.

Шановні клієнти!

Згідно Постановою КМ № 29 від 19.01.2022, з 24 січня громадяни України, старші 60 років, зможуть витратити 1000 грн., отримані у межах програми «єПідтримка» за вакцинацію від COVID-19, на придбання ліків в аптеках.

Придбати лікарські засоби та розрахуватися за них коштами програми Ви можете в аптеці, або на сайті: www.viridis.ua

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ! За кошти програми можна придбати виключно ЛІКАРСЬКІ засоби. Дієтичні добавки, косметичні засоби чи, медичні прилади до програми не входять.

Для отримання 1000 гривень необхідно:

Відкрийте віртуальну картку єПідтримка
На даний момент зробити це можна в таких банках:
- Monobank
- Альфа-банк
- Укргазбанк
- А-банк
- Ощадбанк
- Приватбанк

Якщо у вас вже є рахунок в одному із вищезазначених банків, зайдіть в банківський мобільний додаток і знайдіть послугу відкриття картки «єПідтримка». Подайте заявку – і віртуальна картка з’явиться у додатку.

Якщо ж ви не є клієнтом вищезазначинних банків, ви можете сходити до відділення банку або ж подзвонити до call-центру банку для отриманні більш детальної інформації.

Подайте заявку на отримання коштів у «Дії»
 Встановіть додаток «Дія» і згенеруйте сертифікат вакцинації, якщо раніше цього не зробили. Перейдіть в додатку у розділ «Послуги» і виберіть пункт «єПідтримка». Вкажіть банк – і протягом двох днів гроші потраплять на ваш рахунок.

Найпоширеніші питання стосовно розрахунків карткою «єПідтримка»

- Як оплатити ліки, якщо немає мобільного телефону з безконтактною оплатою?
Можна оформити картку єПідтримка у відділені банка. Але звертаємо вашу увагу, що на даний час не всі банки-партнери відкривають картки офлайн, тому  краще зателефонувати у відділення банку та запитати про цю можливість. 

- Чи можна оплатити замовлення карткою єПідтримка при отриманні, наприклад, у відділенні Укрпошти/Нової Пошти/Meest?
Нажаль, ні. При оплаті через поштову службу, ви надсилаєте кошти пошті, а не аптеці. Оплата поштових послуг не входить до переліку витрат, які покриває програма «єПідтримка». Але рішення є -  ви можете замовити доставку ліків поштою, попередньо залишивши передплату за замовлення на нашому сайті.

Виняток: можна здійснити оплату карткою єПідтримка через платіжний термінал:
 - при отриманні замовлення в аптеці (самовивіз);
- при доставлені замовлення кур’єрською службою VIRIDIS (в межах Києва) – через платіжний термінал кур’єра VIRIDIS.

- Як діяти, якщо сума до сплати понад 1000 грн.? Чи можна доплатити різницю, коли загальна сума замовлення перевищує 1000 грн.?
Наразі доплатити залишок з картки єПідтримка  – неможливо. Але ви можете розділити замовлення, щоб одне з них відповідало сумі коштів на картці єПідтримка.

А якщо маєте запитання, звертайтеся за номером телефона: (044) 586-11-11, або 55-86.

Бережіть себе та своїх близьких! Бажаємо міцного здоров’я!
 

logo
ЄПІДТРИМКА.Згідно Постановою КМ № 29 від 19.01.2022, з 24 січня громадяни України, старші 60 років, зможуть витратити 1000 грн., отримані у межах програми «єПідтримка» за вакцинацію від COVID-19, на придбання ліків в аптеках.
 
logo
ГРАФІК РОБОТИ АПТЕК У СВЯТКОВІ ДНІ.Вітаємо Вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаємо миру, добра, здоров'я та процвітання. Нехай мрії здійснюються, а у справах завжди супроводжує успіх.
 
logo
ВІДКРИТТЯ НОВОЇ АПТЕКИ.З радістю повідомляємо вам про відкриття нової аптеки за адресою: м Київ, вул. Драгоманова, 27.