Telegram BotViridis Bot

Київ
Всі аптеки
Київ
Всі аптеки
0
грн.
Програма «Доступні ліки»

Програма «Доступні ліки»

Друзі, поспішаємо повідомити Вам, що з 19.04.2019 р., аптеки нашої мережі працюють за урядовою програмою «Доступні ліки».
«Доступні ліки» – це програма забезпечення кожного громадянина України необхідними лікарськими засобами, які покращать якість його життя, зможуть запобігти виникненню ускладнень та передчасної смертності.
Програма «Доступні ліки» надає можливість кожному українцю отримати БЕЗКОШТОВНО або з незначною доплатою ліки за трьома категоріями: 
1.Серцево-судинні захворювання
2. Бронхіальна астма
3.Діабет 2 типу .

Як це працює:
З 1 квітня 2019 року ліки за урядовою програмою «Доступні ліки» можна отримати тільки за електронним рецептом, виписаним сімейними лікарями, терапевтами та педіатрами через електронну систему охорони здоров’я. 
Крок 1. Пацієнт записується та приходить на прийом до сімейного лікаря,         терапевта або педіатра, з яким у нього підписана декларація.
Важливо! Пацієнт має звернутися саме до свого лікаря. Якщо ви ще не підписали декларацію, це варто зробити. Без декларації скористатися програмою «Доступні ліки» буде неможливо.
Крок 2. Лікар проводить прийом і виписує рецепт.
Крок 3. Під час виписування електронного рецепту лікар разом з пацієнтом мають перевірити, чи номер мобільного телефону, зазначений в декларації є актуальним і належить пацієнту. Лікар повинен назвати вам код мобільного оператора та останні цифри номера.
Крок 4. Після перевірки номера телефону лікар виписує рецепт в електронній системі охорони здоров’я.
Крок 5. На мобільний телефон пацієнта приходить смс з унікальним номером рецепта та кодом підтвердження для отримання ліків в аптеці. Зміст СМС: «Ваш рецепт :  ХХХХ-ХХХХ-ХХХХ-ХХХХ. Код підтвердження: ХХХХ».
Крок 6. За необхідності або на прохання пацієнта лікар може роздрукувати консультаційний висновок, який містить розділ з призначеннями, зокрема призначенням ліків. В цьому розділі зазначається інформація про виписані ліки та номер електронного рецепта.
Крок 7. Пацієнт йде у будь-яку зручну для нього аптеку, що бере участь у програмі «Доступні ліки». Називає працівнику аптеки номер рецепта.
Крок 8. Працівник пропонує пацієнту лікарські засоби, які є в цій аптеці і входять в програму «Доступні ліки».
Крок 9. Пацієнт обирає один із лікарських засобів і називає чотиризначний код підтвердження та отримує свої ліки. Якщо необхідного препарату немає, пацієнт може піти в іншу аптеку і отримати ліки там.

Усі деталі про урядову програму "Доступні ліки" можна отримати за посиланням  http://moz.gov.ua/dostupni-liki

Адреси аптек VIRIDIS:
https://viridis.ua/ru/internet-pharmacy/

Щоб отримати інформацію чи діє дана програма у зручній для Вас аптеці, скористайтесь номером
аптечної довідки 044 586 11 11 або 5588.

 

logo
ЄПІДТРИМКА.Згідно Постановою КМ № 29 від 19.01.2022, з 24 січня громадяни України, старші 60 років, зможуть витратити 1000 грн., отримані у межах програми «єПідтримка» за вакцинацію від COVID-19, на придбання ліків в аптеках.
 
logo
ГРАФІК РОБОТИ АПТЕК У СВЯТКОВІ ДНІ.Вітаємо Вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаємо миру, добра, здоров'я та процвітання. Нехай мрії здійснюються, а у справах завжди супроводжує успіх.
 
logo
ВІДКРИТТЯ НОВОЇ АПТЕКИ.З радістю повідомляємо вам про відкриття нової аптеки за адресою: м Київ, вул. Драгоманова, 27.