Telegram BotViridis Bot

Київ
Всі аптеки
Київ
Всі аптеки
0
грн.
Вітаміни Megafood – створені природою.

Вітаміни Megafood – створені природою.

Американська компанія Megafood є основоположником в індустрії органічних вітамінів. Саме Megafood першими в світі почали виробництво вітамінів зі свіжих натуральних рослинних продуктів. У кожній таблетці збережена свіжість і всі корисні властивості фруктів, овочів і зерен. Для цього в Megafood спеціально розробили інноваційну технологію дбайливого переробки їжі Slo-Food Process. Вона виключає використання високих температур, які знижують харчову цінність і корисні властивості продуктів.

https://viridis.ua/ru/search/?q=%D0%BC%D0%B5%D0%B3%D0%B0%D1%84%D1%83%D0%B4

Детальніше про технологію Slo-Food Process: Філософія Megafood полягає в тому, щоб максимально зберегти для споживачів повний спектр вітамінів, мінералів і мікроелементів зі свіжих продуктів. У компанії розуміють, що стандартні виробничі процеси руйнують багато фітонутрієнти, які відіграють ключову роль в підтримці здоров'я. Тому, спільно з дослідниками Університету штату Нью-Гемпшир, була розроблена унікальна технологія Slo-Food Process. Як видно, з назви, вона має на увазі сповільнену і дбайливу переробку їжі: без високих температур і грубих виробничих процесів.

Кожен крок від овочів та фруктів до таблетки суворо контролюється і має єдину мету - зберегти корисні речовини рослин в їх первозданному вигляді, щоб організм розпізнавав ці вітаміни як цілісну їжу. Для екстракту кожного корисної речовини, Megafood використовує певний продукт.

Наприклад:
• морква використовують для отримання каротину і вітаміну А;
• капусту для для вітаміну К1;
• броколі для фолієвої кислоти;
• апельсини для вітаміну С;
• коричневий рис для повного спектру вітаміну Е і біотину;
• журавлина і чорниця використовується для отримання антиоксидантів і т.д.
Таким чином, до складу продукції Megafood входять органічні вітаміни і мінерали, які набагато біологічно активніші та доступніші, ніж синтетичні аналоги.

 

logo
ЄПІДТРИМКА.Згідно Постановою КМ № 29 від 19.01.2022, з 24 січня громадяни України, старші 60 років, зможуть витратити 1000 грн., отримані у межах програми «єПідтримка» за вакцинацію від COVID-19, на придбання ліків в аптеках.
 
logo
ГРАФІК РОБОТИ АПТЕК У СВЯТКОВІ ДНІ.Вітаємо Вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаємо миру, добра, здоров'я та процвітання. Нехай мрії здійснюються, а у справах завжди супроводжує успіх.
 
logo
ВІДКРИТТЯ НОВОЇ АПТЕКИ.З радістю повідомляємо вам про відкриття нової аптеки за адресою: м Київ, вул. Драгоманова, 27.