Telegram BotViridis Bot

Київ
Всі аптеки
Київ
Всі аптеки
0
грн.

Засоби від печії

Ви обрали

    Ціна

    -грн

    Сортувати за

    акції

    Відображати:
    Відображати по:
    Рецептурний
    ІТОМЕД ТАБ. 50МГ №40
    ІТОМЕД ТАБ. 50МГ №40 ПРО.МЕД.ЦС.ПРАГА А.Т.... Препарати від печії
    414.50 грн.
    logo
    АЛМАГЕЛЬ СУСП. 10МЛ ПАК. №20 Препарати від печії
    264.40 грн.
    ГАСТРО-ТЕВА ТАБ. №30
    ГАСТРО-ТЕВА ТАБ. №30 ТЕВА Препарати від печії
    154.50 грн.
    Рецептурний
    МОСИД МТ ТАБ. 5МГ №30
    МОСИД МТ ТАБ. 5МГ №30 ТОРРЕНТ ФАРМАСЬЮТИКАЛС ЛТД Препарати від печії
    243.60 грн.

    Доступний в обмеженій кількості аптек

    РЕННІ ТАБ. ЖУВ. АПЕЛЬСИН №24
    РЕННІ ТАБ. ЖУВ. АПЕЛЬСИН №24 БАЙЕР АГ Препарати від печії
    203.40 грн.
    РЕННІ ТАБ. ЖУВ. МЕНТОЛ №24
    РЕННІ ТАБ. ЖУВ. МЕНТОЛ №24 БАЙЕР АГ Препарати від печії
    197.60 грн.

    Засоби від печії (гіпоацидні засоби) - це лікарські препарати для симптоматичної терапії відчуття печіння за грудиною, що нейтралізують кислотність шлункового соку і створюють умови для загоєння слизових оболонок шлунково-кишкового тракту. Виробляються в зручних для використання дітьми та дорослими лікарських формах:

    Печія - це відчуття печіння за грудиною, що виникає в епігастральній (підложечній) області після їжі. Печіння з'являється, коли кислий вміст шлунка, що представляє собою змішану з шлунковим соком їжу, замість подальшого просування по кишечнику закидається назад в стравохід.

    Печія при підвищеній кислотності часто виникає разом з кислою відрижкою, болем в шлунку і здуттям живота. Рідше супроводжується грудкою в горлі, нудотою, блювотою, спазмами кишечника, метеоризмом і розладами травлення.

    Людям, які регулярно зазнають печію, властива така супутня симптоматика як сухий кашель та періодичне підкашлювання, фарингіт (першіння в горлі внаслідок подразнення слизових оболонок глотки шлункової кислотою), а також сонне апное (хропіння і припинення дихання під час нічного сну).

    Причини печії і показання до застосування гипоацидних засобів

    Причиною закидання кислоти зі шлунка в стравохід служать порушення перистальтики, недостатня замикальних функція НСС, погрішності в харчуванні, часті нахили і тривале горизонтальне положення тіла. Печія також є одним із симптомів захворювань шлунково-кишкового тракту, які вимагають лікування гіпоацидними засобами:

    Препарати для лікування кислотозалежних захворювань

    Антациди

    Антацидні засоби використовуються в якості першої допомоги при палінні з болем за грудиною. Вони діють як симптоматична терапія, швидко і ефективно купірують напад печії, проте не усувають причину закидання кислоти. Вступаючи в реакцію з соляною кислотою і утворюючи кулю нейтрального гелю, антациди обволікають стінки шлунка і поверхню шлункового вмісту, внаслідок чого запобігають нападам рефлюксу і сприяють регенерації тканин.

    Найбільш сильним антацидним дію мають кальцій, магній і алюміній. У препаратах вони використовуються як окремо (алюміній), так і комбінованим складом (кальцій і магній, алюміній і магній). Більшість таблеток і суспензій цього класу досить дешеві.

    Засоби для лікування виразки та гастроезафагеальної рефлюксної хвороби

    Препаратами першої лінії в противиразкової терапії виступають інгібітори протонної помпи. Найвідоміші представники цього класу - пантопразол і омепразол, які є похідними бензімідазолу. Механізм їх дії полягає в блокуванні протонного насоса в парієтальних клітинах шлунка, які секретують соляну кислоту.

    Інгібітори протонного насоса - це найефективніші і безпечні, а також порівняно недорогі ліки від печії і виразки, здатні тривалий час пригнічувати секрецію шлункового соку. Вартість одного блістера капсул доступна всім, дорожче коштує флакон з порошком для приготування розчину для ін'єкцій. На сьогоднішній день найбільш ефективними, швидкодіючими і щадними є пантопразол, рабепразол і езомепразол. На відміну від антацидів, ІПП приймаються місяцями і навіть роками.

    Інші засоби для лікування кислотозалежних захворювань

    Препаратом другої лінії в лікуванні виразки шлунка і гиперацидного гастриту є таблетки від печії, що містять вісмуту субцитрат (він же вісмуту Трікалі діцітрат).

    Гастропротекторна дія вісмуту проявляється у формуванні захисної плівки на поверхні ерозій і виразок шлунка. Така плівка сприяє швидкому рубцюванню виразкових дефектів і захищає слизову оболонку від дратівної дії соляної кислоти і пепсину: основних складових частин шлункового соку.

    Вісмут також проявляє антибактеріальну активність відносно хелікобактерної інфекції, яка в багатьох випадках є збудником виразкової хвороби шлунка і 12-палої кишки, гастриту і дуоденіту.

    ТОП-5 ліків від печії і підвищеної кислотності

    1. Гавіскон - таблетки жувальні і суспензія оральна з полуничним або м'ятним смаком, містять кальцій і натрій, надають нейтральне значення pH шлункової кислоти, (Reckitt Benckiser Healthcare, Великобританія).
    2. Ренні - таблетки жувальні на основі кальцію і магнію з апельсиновим, м'ятним або холодним ментоловим смаком, нейтралізують кисле середовище шлунка, разова доза становить 1-2 таблетки, максимальна тривалість прийому 10 днів (Delpharm Gaillard, Франція).
    3. Алмагель - суспензія для перорального застосування з алюмінієм і магнієм, нейтралізує підвищену секрецію соляної кислоти, разова доза 1-3 мірних ложки або 1 пакетик, рекомендована тривалість застосування 12 днів (Балканфарма-Троян, Болгарія).
    4. Фосфалюгель - гель оральний з алюмінію фосфатом, швидко усуває надлишок соляної кислоти і обволікає слизову оболонку шлунка, приймається по 1-3 пакетів в день, максимальна добова доза 6 пакетів (Pharmatis, Франція).
    5. Таблетки Печаєвські від печії - дієтична добавка для зниження кислотності шлункового соку, дешевий засіб зі смаками малини, м'яти, лісових ягід і мандарина, вживається по 1 штуці тричі на день після їди протягом 3-4 тижнів, також є додатковим джерелом кальцію і магнію ( Технолог, Україна).

    Протипоказання до застосування засобів від печії

    Вживання антацидів, ІПП і препаратів вісмуту заборонено при наявності таких захворювань:

    Профілактика і лікування печії препаратами аптеки «Viridis»

    У повсякденних умовах, коли відсутні ліки з антацидними та гастропротекторними властивостями, швидко і ефективно купірувати напад печії допоможуть правильні їжа і питво.

    Хорошим засобом, яке практично завжди під рукою, є продукти харчування, які мають лужну реакцію і пригнічують кисле середовище. Це мінеральна вода «Боржомі» і «Єсентуки», молоко, банани, вівсянка, горіхи, сушені яблука.

    В екстреній ситуації, коли нічого з перерахованого вище немає і ніде купити, врятує харчова сода. Половину чайної ложки соди слід розчинити на півсклянки води і випити. Ефект відчувається відразу, проте цим способом не рекомендується зловживати.

    При печії у вагітних, яка частіше виникає у другому триместрі, потрібно їсти часто і маленькими порціями. Після їжі не можна відразу лягати, краще посидіти або трохи походити. А оскільки така проблема пов'язана з внутрішньоутробним ростом плода і зміщенням внутрішніх органів, після пологів вона проходить самостійно.

    Найефективнішими засобами з пролонгованою дією залишаються аптечні лікарські препарати з групи інгібіторів протонної помпи. Мережа аптек «Viridis» надає різноманітний вибір українських та імпортних фармпрепаратів, серед яких Ви обов'язково знайдете швидкодіючий засіб від печії і рефлюкс-езофагіту, а також призначений лікарем інгібітор протонного насоса для курсової терапії. Оформляючи замовлення на нашому сайті, Ви зможете купити будь-який препарат за мінімальною ціною самовивозом по Києву або з доставкою по Україні.

    Засоби від печії ціна в інтернет аптеці «Viridis»

    Алмагель

    суспензія 170 мл

    82.90 грн

    Алмагель А

    суспензія 170 мл

    102.10 грн

    Алмагель Нео

    суспензія 170 мл

    101.90 грн

    Гавіскон

    таблетки жув. №24

    106.80 грн

    Гавіскон подвійної дії

    таблетки жув. №24

    76.30 грн

    Контролок

    таблетки 20 мг №14

    259.60 грн

    Маалокс

    суспензія 250 мл

    145.70 грн

    Нексіум

    таблетки 20 мг №14

    272.10 грн

    Нольпаза

    таблетки 20 мг №28

    125.30 грн

    Омез

    капсули 20 мг №30

    93.90 грн

    Парієт

    таблетки 20 мг №14

    542.50 грн

    Печаєвські

    таблетки №20

    25.90 грн

    Проксіум

    таблетки 40 мг №32

    189.20 грн

    Ренні

    таблетки жув. №24

    105.10 грн

    Фосфалюгель

    гель 20 г пак. №20

    190.00 грн

    Фільтр
    Ви вибрали


      акції












      Ціна

      - грн

      Виробник

      Наявність в аптеці

      Одиниці виміру

      Условия отпуска

      Кому можна

      Зберігання

      Взаємодія з їжею

      Призначення системи травлення

      СИМПТОМИ ТА ЗАХВОРЮВАННЯ ВСІ