Telegram BotViridis Bot

Київ
Всі аптеки
Київ
Всі аптеки
0
грн.
ДНІ КРАСИ ТА ЗДОРОВ'Я.

ДНІ КРАСИ ТА ЗДОРОВ'Я.

Дорогі друзі!

До Дня Всіх Закоханих ми приготували для Вас подарунок - Дні краси та здоров'я, які пройдуть 13-14 лютого 2020 р. в аптеці VIRIDIS за адресою: вул. Голосіївська, 13.

Гостей чекає:

  • Професійна консультація фахівця і підбір індивідуальної програми догляду.
  • Знижки на бренди  лікувальної косметики : ТМ Авен, ТМ Клоран, ТМ А-Дерма, ТМ Дюкрей, ТМ Біодерма, ТМ Нюкс, ТМ Ліерак, ТМ Фіто, ТМ Філорга*.

* Подробиці уточнюйте у фармацевтів. Кількість товарів по акції обмежено. Організатор залишає за собою право вносити зміни в умови акції. У торгівельному закладі реалізуються товари, що можуть мати протипоказання, перед їх застосуванням необхідна консультація фахівця.

Ми чекаємо на вас!
 

logo
ЄПІДТРИМКА.Згідно Постановою КМ № 29 від 19.01.2022, з 24 січня громадяни України, старші 60 років, зможуть витратити 1000 грн., отримані у межах програми «єПідтримка» за вакцинацію від COVID-19, на придбання ліків в аптеках.
 
logo
ГРАФІК РОБОТИ АПТЕК У СВЯТКОВІ ДНІ.Вітаємо Вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаємо миру, добра, здоров'я та процвітання. Нехай мрії здійснюються, а у справах завжди супроводжує успіх.
 
logo
ВІДКРИТТЯ НОВОЇ АПТЕКИ.З радістю повідомляємо вам про відкриття нової аптеки за адресою: м Київ, вул. Драгоманова, 27.